Kurs
Dette er kurs for primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.
KURS i 2023
Inspirasjonskurs – Innlandsfisk på menyen
Tid: 3. – 5. mars
Sted: Senja Matstudio
Pris: kr 2500,- Inkluderer 4 retters middag
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,
Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971.
Påmeldingsfrist: 24 februar
Innføringskurs i ysting
Tid: 20 – 23 februar 2023
Sted: Tana videregående skole
Pris: kr 4000 inkl. lunsj
Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord
Kontaktperson/påmelding: Marianne.johannessen@tffk.no/ 91806679
Påmeldingsfrist: 01.02.23