Kurs

Dette er kurs for primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.

KONTAKTPERSON

Ystekurs på Aalan gård

Tid: 25. – 27. mars

Sted: Aalan gård/Bøstad Montessoriskole

Pris:   kr 2000 – inkl. servering

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist: 21 mars 2022.

Kurs i Pølseproduksjon

Tid: 23. – 24. mars

Sted: Bøstranda gårdsslakteri/Kleiva landbruksskole

Pris:   kr 2000 – inkl. servering

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist: 20 mars 2022

 

Lefser, flatbrød og baking med urkorn

Tid: 11. – 13. mars

Sted: Senja Matstudio, Senja

Pris:   kr 2000 – inkl. servering

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller mobil 90098971. 

Påmeldingsfrist: 8. mars 2022.

HACCP kurs

Tid: 25. – 27. februar

Sted: Tromsø – Clarion Hotel The Edge

Pris:   kr 2000 – inkl. servering

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller mobil: 90098971. 

Påmeldingsfrist: 20 februar 2022.

 

HACCP kurs – tilrettelagt for reinkjøttprodusenter

Tid: 23. – 25. februar

Sted: Rein Styrke AS, Ájastealli 3, 9520 Kautokeino

Pris:   kr 2000 – inkl. servering

Arrangør: Rein styrke i samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding: Ellen Cecilie Triumf- Buljo, epost: ellen.triumf@reinstyrke.no, mobil: 91594944

Påmeldingsfrist: 20 februar 2022.

 

Partering av Rein, bruk av stykningsdeler, pølse/farseproduksjon 

Tid: 14. februar 2022, kl.14 - 20

Sted: 3 kalver. Dønna

Pris:   kr 1000 – inkl. måltid

Arrangør: 3 Kalver i samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

dag@trekalver.no eller 41513425. 

Påmeldingsfrist: 10 februar 2022.

Antall deltakere: maks 15 pers, minimum 8 pers. Det tas forbehold om nok deltagere.

 

Praktisk digitalt ystekurs i bløt blåmuggost og kittost

Tid: 02. februar 2022 kl. 09.00 – 16.00

Sted: Digitalt

Pris: 2900 pr bedriftsinnlogging

Vi forventer at en del bedrifter vil delta med minst 2 personer. Er du en oppstartsbedrift koster deltakelsen 1500,-

Arrangør: LofotenMat i samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord og Jürss mejeri

Kontaktperson/påmelding: Anne Karine Statle, e-post: anne.statle@lofotenmat.no, mobil: 97 12 74 62

Påmeldingsfrist: 31.01.2022 kl. 16.

 

Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra

Tid: 25 – 27 januar 2022

Sted: Digitalt på Teams

Pris: 1990 kr

Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Anne Marit Isachsen, epost: ami@nlr.no, mobil: 91320731

Påmeldingsfrist: 20.01.2022

Antall deltakere: min. 8 maks 15 pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

 

 

Kurs i nedskjæring av storfe og bruk av råvarene

Tid: 14.01.- 15.01.2022

Sted: Tana videregående skole

Pris: 2500,- inkl. måltid

Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Marianne Johannessen epost: marianne.johannessen@tffk.no

Påmeldingsfrist: 16.12.2021

Antall deltakere: maks 8 deltagere.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

 

Kurs i bake og steiketeknikker med Bodil Nordjore

Tid: 9 – 11 januar

Sted: Eldhusbakeriet, Sortland

Pris: 3000,- inkl. kaffe/te og lunsj

Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Ragnhild Renna, mob.: 90548161, e-post: ragnhild.renna@nlr.no

Påmeldingsfrist: 1.12.2021

Antall deltakere: maks 6 pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding