Kurs

Dette er kurs for primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.

KURS i 2023

Inspirasjonskurs – Innlandsfisk på menyen

Tid: 3. – 5. mars

Sted: Senja Matstudio

Pris:   kr 2500,- Inkluderer 4 retters middag

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist: 24 februar

 

Innføringskurs i ysting

Tid: 20 – 23 februar 2023

Sted: Tana videregående skole

Pris:   kr 4000 inkl. lunsj

Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Marianne.johannessen@tffk.no/ 91806679

Påmeldingsfrist: 01.02.23