Kurs

Dette er kurs for primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer

KONTAKTPERSON

JANUAR

BAKE OG STEKETEKNIKKER I STEINOVN
27. – 28. januar på Sortland
Kontaktperson: Ellen Marie Winther ellen.marie.winther@nlr.no

 

FEBRUAR

GRUNNMODUL KJØTT. 60 timers kurs fordelt over tre samlinger i Nordland. Oppstart 7. og 8. februar.
Kontaktperson: Per Theodor Tørrisen pertor@vgs.nfk.no eller tlf 45240850

Frist: 24.januar


HACCP
7. – 9. februar i Tromsø
Kontaktperson: Rune Jensen fotogjeteren@gmail.com

Frist: 30.januar
 

NEDSKJÆRING AV REIN
22. – 25. januar i Kautokeino
Kontaktperson: Johan Samuelsen Buljo sammoljohan@gmail.com         

MARS

FOREDLING AV BÆR OG RABARBRA
31. mars – 1. april i Bodø
Kontaktperson: Anne Marit Isachsen ami@nlr.no            

Frist: 1.mars