Koronapandemien og vann og avløp

I forbindelse med koronapandemien oppstår mange spørsmål. Generelle råd i fht. koronaviruset kan leses på Helsenorge.no. Nyheter, informasjon og råd kan leses på Folkehelseinstituttets temaside.

Vann og avløp er definert som kritiske samfunnsfunksjoner og både Miljødirektoratet og Norsk Vann har lagt ut informasjon om  vann og avløp i forhold til korona situasjonen.

 

Avløpskonferansen 2021, Campus Ås

Grunnet situasjonen rundt korona og Covid-19 er konferansen som skulle arrangeres på Campus Ås i mai 2020 utsatt til mai 2021.

Datoer: 26. og 27. mai 2021

Se informasjon på konferansens nettside her.


VAnndrypp - informasjonsordning fra Norsk Vann og NIBIO

Norsk Vann og NIBIO startet høsten 2015 en informasjonsordning for deg som jobber med mindre vann- og avløpsløsninger. Med jevne mellomrom vil det sendes ut et nyhetsbrev vi har kalt «VAnndrypp» med nyttige lenker, tips om regelverk, erfaringer det er verdt å dele eller informasjon om ting som er på gang.

VAnndrypp sendes ut hver cirka en gang per måned. Målet er at dette skal være et nyttig bidra til informasjon for deg som jobber med mindre vann- og avløpsløsninger, slik at du lettere kan holde deg faglig oppdatert og engasjere deg i pågående arbeid. Vår tanke er at enkel tilgjengelig informasjon er noe man aldri kan få nok av.

Hvis du har interesse av å følge oss, registrerer du deg ved å sende en e-post til Gjertrud Eid hos Norsk Vann; gjertrud.eid@norskvann.no, eller til Guro Hensel hos NIBIO, guro.hensel@nibio.no