Gå hovedinnhold

Agronomiens betydning for økt norsk matproduksjon

Agropro prosjektet inviterer til sluttseminar 21- 22 juni 2017. AGROPRO prosjektet har undersøkt muligheter og begrensninger for at forbedret agronomisk praksis kan bidra til økt og bærekraftig matproduksjon i Norge.
Start 21.06.2017 kl. 09:00
Slutt 22.06.2017 kl. 15:00
Sted Hotel Opera, Oslo

På sluttseminaret presenteres nye resultater fra jord og planteforskning, økonomiske og sosiokulturelle studier og det blir paneldebatt om agronomiens betydning for økt matproduksjon.

Noen tema:

  • Hva er potensialet for å øke avlinger i grovfor og kornproduksjonen?
  • Hva er potensialet for økt norsk matproduksjon?
  • Presentasjon av de nyeste resultat innen agronomisk forskning, jord og planteforskning
  • Lønnsomhet og produktivitet på gårdsbruk
  • Hva styrer bondens valg- økonomi- fremtidstro og andre faktorer
  • Hva skal til for at agronomisk kunnskap blir tatt i bruk?

Se program og meld deg på her